Ajankohtaista

Nuorisokortti käyttöön Liperin nuorisopalveluissa

1.4.2022

Liperin nuorisopalvelut ottavat käyttöön nuorisokortin kaikessa toiminnassaan. Nuorisokortti on ladattava, maksuton sovellus, jonka avulla palveluissamme harrastavat lapset ja nuoret kirjaavat käyntinsä. Palveluja ovat mm. nuorisotalot, nuorille suunnatut koulutukset, tapahtumat ja Harrastamisen Suomen Mallin kerhot. Nuorisokortilla ei ole ikärajaa.  

Nuorisokorttiin kirjauduttaessa kysytään seuraavia tietoja: Nimi, puhelinnumero, syntymäaika, osoite, sähköposti, sukupuoli. Esimerkiksi nuorisotalotyössä nuorisokortin käyttöönoton jälkeen ei kävijöitä kirjata enää muualle. Nuorisokortin myötä tietosuojamme paranee entisestään. Kirjautumisessa annettujen tietojen käyttötarkoitukseen voi tutustua tarkemmin tietosuojaselosteesta osoitteessa 

https://www.liperi.fi/documents/90255/1197421/Tietosuojaseloste%2C+Vapaa-aikatoimi%2C+liikunta-%2C+nuoriso-+ja+kulttuuritapahtumat%2C+2.12.2021.pdf/775342e0-67c4-7bc5-d751-87e2faa25aa5 

Nuorisokorttia käytetään eri tavoin. Kerhoissa ohjaaja merkitsee osallistujan sähköiseen nimilistaan, kun taas nuorisotalotyössä ja muussa avoimessa toiminnassa kävijä skannaa itsensä sisälle tullessaan lukien QR-koodin puhelimellaan.  

Nuorisokortti-sovellukseen voi kirjautua myös kotona lataamalla omasta sovelluskaupasta Youth Card – Nuorisokortti -sovelluksen. Kohdepalvelimesta tulee valita NuortenLiperi (oletuksena saattaa olla NuortenJoensuu). 

Lisätietoja saat kaikilta kunnan nuorisotyöntekijöiltä. 

Yhteystiedot: 

https://nuortenliperi.fi/fi/yhteystiedot/