Ilmoittautuneita: 10 / 10
Kokkikerhon tavoitteena on oppia terveellisiä ruokailutottumuksia ja oppia valmistamaan esimerkiksi maittava ja terveellinen välipala koulun jälkeen. Kerhossa opetellaan erilaisten ruuanvalmistuksessa tarvittavien raaka-aineiden ja välineiden käyttöä ja tutustutaan erimaiden kulttuureihin ruoan kautta. Kerhossa opitaan yhdessä tekemällä. Myös ruokailuhetki on osa kerhonsisältöä, silloin opetellaan kattamista ja ruokailutapoja. Tavoitteena on innostaa kerholaisia maukkaan ja terveellisen ruoan äärelle ja rohkaista heitä ruuanvalmistamiseen ja leivontaan. Kerhossa käytetyistä resepteistä jokainen kerholainen voi koota itselleen oman reseptikirjan. Kerhoa ohjaa koulunkäynninohjaaja Merja Pippuri. Kerho kokoontuu Jyrin yksikön Paju-luokassa.
Vapaa-aikaohjaaja Anni Kärjä
050 4217893
anni.karja@edu.liperi.fi
Harrastamisen Liperin malli
Näytä lisää